Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Рождество Христово

Имен ден празнуват Емил, Ицо, Ичо, Младен, Радомир, Радомира, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Христалина, Христо, Христи, Христин, Христина, Христофор

На този голям християнски празник ви желая много усмивки, незабравими моменти със семейството, много подаръци да отворите пълни със здраве и късмет и нови сили да получите, за да продължавате напред по пътя на доброто.

🎀🎀🎀

Пожелавам ти Рождество Христово да ти донесе много здраве и надежди за един по-добър и изпълнен с любов и приказни моменти живот.

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Христо Нека в живота ти да цари любовта, хармонията и добротата, а ти да си истински господар на светлината и цялата красота, която създаваш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Преди да направиш нещо важно замисли се в този момент какво би направил Христос. Нека душата и мислите ти бъдат чисти, а действията ти в помощ на хората.

🎀🎀🎀

Честит Рождество Христово Нека всички именници да се чувстват поздравени, да бъдат здрави и усмихнати, да посрещнат празника с настроение и на масата да се лее най-вече любов и разбирателство!

🎀🎀🎀