Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Пресвета Богородица

Пожелания за имен ден Мария. Имен ден празнуват Мария, Мариана, Мариела, Мариета, Марио, Марияна, Преслава

Мога да ти пожелая много, но избирам да ти кажа само: Нека Богородица бди над теб и напътства към любов голяма!

🎀🎀🎀

С пожелание името ти Мария да бъде свято, все така здраве да ти дава, а който го изговаря, винаги късмет да има! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит празник Света Богородица Нека вино топли сърцето ти, огъня в камината тялото ти и човека до тебе - душата ти!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! На този празник ти желая най-вече здраве, защото то е в основата на всичко и просто без него не можем. Разбира се, всичко останало като любов, късмет, мъдрост нека присъстват всеки ден в живота ти, за да бъде живота ти прекрасен!

🎀🎀🎀

Ако правиш добрини винаги Богородица ще те закриля и пази от всяко зло. Продължавай да помагаш на хората, по своя си начин и никога не отстъпвай пред неправдите и лъжите. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Нека чудото на истинската любов и вяра ти се случат и отвориш първата страница на своята страхотна приказка, в която всяка страница да прочетеш до край!

🎀🎀🎀

С пожелание Пресвета Богородица да те закриля и много здраве и напътствия да ти дава към успехи големи! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Мария С пожелание да имаш един красив и запълнен с безброй приятни моменти живот, каквото си пожелаеш бързо да се случва и всяко лошо, което срещаш в добро да превръщаш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Пресвета Богородица Да ти е честито името, много здраве да ти дава, а ти в живота винаги да успяваш. Все така с гордо вдигната глава да продължаваш и никога глава да не скланяш!

🎀🎀🎀