Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Никулден

Имен ден празнуват Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико, Ница, Нено

Пия за твоето име и ти пожелавам да ти носи късмет, здраве и берекет. Нека цяла година да бъдеш успешен и много весел!

🎀🎀🎀

Е така да си всеки ден, както днес на Никулден - обграден с много приятели, добро настроение, пълна маса с риба и вино и безброй наздравици!

Картички за Никулден

🎀🎀🎀

Нека името ти Ники бъде свято и с руйно вино и усмивки то полято и неуморно да празнуваш цяла вечер! Честит ти празник!

🎀🎀🎀

По пътя на живота ще срещнеш много добри приятели и непознати, но нека най-добрите ти спътници да бъдат здравето, щастието и късмета. Честит Никулден!

🎀🎀🎀

Името Николай означава „побеждаващ“. Бъди победител във всяко начинание и никога не се отказвай от мечтите си, колкото и големи да са. Нека успехите ти се множат, парите никога да не свършват, а приятелите ти винаги да бъдат истински и верни!

🎀🎀🎀

Свети Николай е покровител на търговците за това ти пожелавам успешен бизнес с много пари и сделки, доволни клиенти и най-важното: да бъдеш доволен и ти от всичко, което постигаш с честен труд и усилия!

🎀🎀🎀

Весел Никулден ти желая с голяма компания и пълни чаши. Нека днес започне твоят най-голям купон и цял живот да не свършва!

🎀🎀🎀

Има няколко празника, които много обичам и Никулден е единият от тях. И не само, заради рибата и виното, а и защото познавам хора като теб, които мога да поздравя и да им пожелая още много сбъднати мечти и поводи за празнуване!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Никола. С това хубаво име можеш да имаш само хубави успехи, за това ти пожелавам в здраве и любов да им се радваш и все така добър човек да бъдеш!

🎀🎀🎀

С пожелание Свети Никола да те закриля и много здраве да ти дава всеки божи ден. Нека в най-трудните моменти да имаш мъдростта и силата да се справиш и винаги да имаш поводи да бъдеш щастлив и усмихнат човек!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти пълна маса с вкусна риба, вино, но и много приятели и незабравими емоции от празника. Бъди винаги добър приятел и продължавай да красиш името си с всички успехи, които постигаш!

🎀🎀🎀

Хубав Никулден ти желая! Напълни чашата до горе с любов, радост, лудост и я изпий до дъно, а после цяла нощ се весели. Наздраве и от мен!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти Никулден да ти отвори вратите към извора на щастието и да започнеш да черпиш от него всички благини в живота, да имаш всичко, което пожелаеш и да постигаш всичко, за което мечтаеш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Желая ти навсякъде да имаш много успех, в работата, в семейството и сред приятелите. Бъди винаги себе си, все така упорит и търпелив едновременно. И да не забравяме: всичко това да не е за сметка на здравето, а напротив - винаги изглеждай и се чувствай добре, изпълнен с много енергия и сила!

🎀🎀🎀

Нека в живота ти има много приятели, но никога да не те изоставят тези тримата: здравето, справедливостта и щастието. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

На Никулден се яде риба, пие се вино и се приемат без покана добри гости. Намеквам ти, че ще дойда да полеем хубавото ти име, а през това време ти пожелавам цялото здраве, любов и късмет да ти се стоварят на раменете и да ги носиш цял живот!

🎀🎀🎀

С пожелание да направиш скоро най-големия си улов в живота и да хванеш джакпота от здраве, благоденствие и късмет. Честит празник Никулден!

🎀🎀🎀

Честит Никулден С пожелание от този имен ден да започнеш своя мечтан и неповторим живот. Нека в него да има много приключения с добър край, пътувания към далечни земи, нови запознанства с прекрасни хора и сбъдване на най-хубавите ти мечти!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Никол Като свежа сутрешна роса, като топъл лъч светлина и като нежен морски бриз бъди красива, готина и неповторима.

🎀🎀🎀

Честит Никулден, приятелю Пожелавам ти безгрижни топли дни, под слънчеви лъчи, до морските вълни, лежейки на златен пясък от мечти.

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Никола Името ти значи Побеждавам, за това ти пожелавам все така да вървиш напред и да преборваш всяка буря, всяко зло и всеки лош късмет.

🎀🎀🎀

Честит имен ден Никулден Нека делата ти бъдат достойни и както Свети Николай е извършил множество чудеса, така и в твоя живот нека присъстват чудеса, за да бъдеш като истински спасител в очите на по-слабите!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти на този Никулден да се лее много вино, смях, забавления и хиляди добри пожелания. Бъди ни здрав, прав и твърд като скала. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Нека Свети Никола много здраве да ти дава, от зло да те пази и като пътеводна светлина към всеки успех да те води. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Ники Слагай рибата в тавата, че идвам след малко да ти пожелая приятелю много здраве, успехи във всичко и един голям късмет, който да те пази.

🎀🎀🎀

Честит Никулден Нека името ти бъде днес отпразнувано с много вино, вкусна риба, пълна маса с приятели и много танци чак до зори. Наздраве!

🎀🎀🎀