Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Лазаровден

Имен ден празнуват Лазар, Лазарка, Лазарин

На Лазаровден бъди скромен и си пожелай само прегръдки от приятели и благи приказки на маса. Нека повече поводи за празнуване да имаш и всяка радост да споделяш!

🎀🎀🎀

Нека всички хубави и красиви пътеки водят към теб и засипят дома ти с хармония, спокойствие и благоденствие!

🎀🎀🎀

В живота бъди винаги ненаситен за здраве, успехи и любов. Смело напред върви и намирай често приятели добри!

🎀🎀🎀

Честит Лазаровден от цялата компания. Нека днес много вино да се лее и сладки сълзи от много любов, усмивки и прегръдки!

🎀🎀🎀

На Лазаровден ти желая чудеса, които да превърнеш в щастливи мигове и малки сбъднати мечти!

🎀🎀🎀

С пожелание за един прекрасен Лазаровден и богата на успехи и радости година. Празнувай смело до зори и всички твои тревоги забрави!

🎀🎀🎀

Много успехи и радости нека съпътстват живота ти. Дните ти да бъдат светли, слънчеви и топли!

🎀🎀🎀

Желая ти щастие, любов и всичко онова, което не се купува с пари. Чувствай се късметлия, защото най-добрите моменти тепърва предстоят!

🎀🎀🎀

Нека твоят подарък за Лазаровден бъде здраво семейство, щастливи приятели и много положителни емоции!

🎀🎀🎀

Свети Лазар много здраве и късмет да ти дава. В дома ти да цари мирът и разбирателството, а семейството ти все така да е щастливо!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Лазаре. Радвай ни с присъствието си и заразителната усмивка. С теб винаги е забавно, а приятелството ти е голямо!

🎀🎀🎀

Колкото щастие и любов може да приемеш на сърцето, толкова нека на Лазаровден да получиш от съдбата!

🎀🎀🎀

Бъди винаги като лазарките красива, пищна и цветна. Нека живота ти бъде пъстър и разнообразен, а ти по-щастлива от всякога!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти на Лазаровден само благи и добри приятели да те посетят и много наздравици да вдигнете. Много здраве и безброй успехи още дълги години!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Пожелавам ти толкова любов, колкото може да преживееш, толкова здраве, колкото можеш да носиш и толкова уважение, колкото хора познаваш!

🎀🎀🎀

Честит Лазаровден Дано мечтите ти продължават да се разлистват, обогатяват и преливат от красота, докато всяка от тях я осъществяваш с любов и желание.

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да носиш светла душа, докато пиеш тъмна бира, да имаш топло сърце, докато ти сервират студено уиски и да имаш сладки преживявания с горчиво вино.

🎀🎀🎀

Ти си капките в дъжда, слънцето в небето, изгрева в морето, звездите във нощта и свежестта на сутрешна роса. Честит Лазаровден!

🎀🎀🎀

Нека всички хубави неща на този свят ти се случат, но винаги да останеш здрав и все така добър приятел. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит Лазаровден С пожелание да възкръснат всичките ти детски мечти и да ги сбъднеш със замах и много настроение.

🎀🎀🎀