Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Кръстовден

Имен ден празнуват Кръстю, Кръстьо, Кръстенa, Кристина, Кръстина, Кънчо, Ставри

Желая ти да носиш с лекота кръста на несгодите, които ти поднася живота и да ги превръщаш в предимство. И не само, всички те да те правят по-силен, мъдър и щастлив!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти с това хубаво име да имаш само успехи и точно днес на Кръстовден да започне твоята приказка, в която успеха и любовта да вървят ръка за ръка!

🎀🎀🎀

Чувствай се преследван, но не от лоши хора, а от трима верни приятели - здравето, любовта, късмета и дано никога да не се отървеш от тях!

🎀🎀🎀

Много щастие, много любов и много късмет ти пожелавам по случай Кръстовден. Нека не забравяме и здравето, което да прелива за теб всеки ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти един страхотен Кръстовден с много добри приятели, тежки чаши и безброй наздравици! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти от все сърце тези незабележими, но важни неща никога да не ги изпускаш: здравето, любовта към околните и уважението към приятелите. Честит Кръстовден!

🎀🎀🎀

Честит Кръстовден! Ако има мечта, която не си успял да сбъднеш, сега е времето да започнеш. А аз ти пожелавам от сърце това да се случи и да бъдеш истински щастлив човек!

🎀🎀🎀

С пожелание на Кръстовден да получиш най-хубавия подарък от всички: здраве и то за цял живот. Да си го ползваш с кеф!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Щастие, веселие, приказни моменти, това ти пожелавам от тук насетне. Бъде себе си и не изневерявай на мечтите си. Те ще те отведат там, където поискаш.

🎀🎀🎀

Честит Кръстовден! Нека кръста в твоя живот бъде здравето, любовта и късмета и винаги да го носиш със себе си, където и да отидеш.

🎀🎀🎀