Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Йордановден (Богоявление)

Имен ден празнуват Банчо, Бистра, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Богомил, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Божил, Бончо, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Данка, Данко, Данчо, Йордан, Йордана, Йорданкa, Найден, Теодосий

Днес на щастието кажи здравей, в дома си го пусни и никога не го гони. Честит Йордановден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти искрата на благоденствието да се запали на Йордановден и да започнеш за теб най-хубавата приказка, която може да си представиш. Нека цялото здраве и щастие на света да те споходи!

🎀🎀🎀

Честит Йордановден, приятелко любима. Бъди все така усмихната, ведра, красива и обичаща. Тези твои сили могат да отворят и най-голямата врата към всяка сбъдната мечта.

🎀🎀🎀

Днес е твоят имен ден, за това не мисли за отминалите дни, а с много настроение и усмивка посрещни Йордановден. В замяна ще получиш много здраве, благополучие и берекет през цялата година!

🎀🎀🎀

В живота може да изгубиш пари или вещ, но никога не губи здравето си, уважението към приятелите си и любовта към семейството. Честит Йордановден!

🎀🎀🎀

Хубав Йордановден с много забавления ти пожелавам. Дано и през цялата година да е така и винаги да имаш поводи да празнуваш!

🎀🎀🎀

Данчо, желая ти да имаш винаги сили да издържаш и на най-големия купон с най-добрите си приятели - танци, смях и наздравици да има често в живота ти и да бъдеш много, много щастлив!

🎀🎀🎀

Честито Богоявление. Нека Бог благослови мислите и делата ти и да успяваш във всичко, но най-вече в това да правиш хората щастливи!

🎀🎀🎀

Днес празнуват токова хубави имена, но твоето за мен е най-хубавото, защото те познавам и знам колко си ценен. Продължавай да бъдеш като диамант - да блестиш с цялата си красота и всички да те желаят!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти даровете на живота днес, на Йордановден, да се излеят пред вратата ти и с пълни шепи да си вземеш от здравето, любовта, благоденствието, добротата и късмета. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

С това хубаво име не ти трябва да скачаш за кръста, защото то ти носи здраве и късмет. Дай Боже така да бъде винаги и да се чувстваш щастлив, пълноценен и изпълнен с мечти човек!

🎀🎀🎀

Желая ти хубав Йордановден, който да помниш дълги години, защото забавлението и танците днес ще продължат до късно. Наздраве и късмет през цялата година!

🎀🎀🎀

Йордановден е повод да те видя и поздравя и да се съберем на хубава приказка и пълна маса с приятели. Желая ти безгрижен живот, изпълнен с много приключения и приказни моменти!

🎀🎀🎀

Данчо, желая ти толкова много здраве, любов, късмет и щастие, че да има да раздаваш на приятелите си. Нека и успехите ти се редят един след друг, а невероятните моменти в живота ти да бъдат безброй!

🎀🎀🎀

Ще ти пожелая само много щастие, защото ако си щастлив, значи, че си здрав, обичан, желан и богат на приятели. Дай Боже винаги да е така и винаги усмихнат да те виждам!

🎀🎀🎀

Отново е Йордановден, а това значи голям купон с най-готиния приятел. Нека празника започне от сега и винаги да ти бъде хубаво на душата и много още причини да имаш да празнуваш през годината!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти от Йордановден до Йордановден да имаш крепко здраве, много берекет и небивал късмет. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Йорданка. В живота бъди като кралица - красива, но и управляваща съдбата си със здрава ръка. Бъди сред тези, които знаят как и кога да сбъдват мечтите си и пред нищо не се спират!

🎀🎀🎀

Най-големите успехи за теб тепърва предстоят, за това ти пожелавам да бъдеш здрав и обичан, за да се радваш на всичко, което постигаш и да бъдеш най-щастливият човек!

🎀🎀🎀

Честит Йордановден ти желая. Бъди винаги в центъра на вниманието, но с това, че помагаш на хората и най-вече със своите успехи. Пожелавам ти и да имаш много здраве и сили, за да правиш всичко онова, което ти харесва и те прави щастлив!

🎀🎀🎀

Днес може да не скачаш за кръста, но ти пожелавам да намериш сам щастието и благоденствието, които да те отведат в най-красивите места, с най-добрите приятели!

🎀🎀🎀

Желая ти на Йордановден да получиш подаръци от здраве, прегръдки и усмивки, а през годината да имаш много успехи и незабравими моменти!

🎀🎀🎀

Днес е важен ден за теб, защото твоето хубаво име празнува. Нека Бог те благослови и дари с цялата си любов и много мъдрост и сили да ти дава занапред. Честито Богоявление!

🎀🎀🎀

Данчо, пожелавам ти толкова много щастие, че с него да заразяваш всички около теб и да привличаш все повече приятели в живота си. Бъди ни здрав, все така уважаван и много забавен!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Йордане. Да ти е пълна масата днес, но не само с храна и пиене, а с приятели и настроение. И така да бъде често в живота ти - да имаш поводи да се забавляваш и празнуваш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти на Йордановден да откриеш своя кръст на спасението и да ти даде много здраве, мъдрост и късмет за цялата година. Нека дните ти да бъдат изпълнени с мир и спокойствие!

🎀🎀🎀

Честит Йордановден! Пожелавам ти дълги години безгрижен живот, незабравими моменти като на кино, в които главният герой да си ти.

🎀🎀🎀

С пожелание за още много хубави и незабравими моменти с любимите хора, да имаш много причини да се усмихваш и да намираш смисъла да вървиш напред! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Йордане! Нека името ти бъде за пример на всички ни, да ти дава здраве и сили и винаги да бъдеш същия добър и неповторим човек!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Ще ти пожелая само здраве, но от сърце, да го имаш всеки ден и то да ти дава сили за сбъдване на още повече мечти!

🎀🎀🎀

Честит Йордановден С пожелание за още повече късмет, любов, пари и още много сбъднати мечти. Нека приказката ти започне сега.

🎀🎀🎀

Честито Богоявление Бъдете винаги калени в доброто и любовта, нека те да ви водят напред и определят вашите действия към един по-добър свят!

🎀🎀🎀