Пожеланиязаименден.com

Пожелания за имен ден на дете

Нека този имен ден ти донесе толкова здраве и късмет, че да не могат да свършат никога. Живота ти да бъде изобилен и пълен с хубави изненади!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, мое дете. Бъди винаги с добро сърце и широка душа, за да може да грееш от щастие и да внасяш мир по света!

🎀🎀🎀

Бъди щастливо дете изпълнено с безброй мечти. Нека живота ти бъде като игра, в която да има само доброта!

🎀🎀🎀

Здраве, щастие, любов, нека това да е твоят подарък по случай имения ти ден. С усмивка напред върви и срещай само добрини!

🎀🎀🎀

Скъпо дете, нека годините пред теб бъдат изпълнени с много положителни емоции, забавни приключения и хубави моменти с приятели добри!

🎀🎀🎀

На най-послушното дете пожелавам най-хубавия имен ден. Изкарай си добре, смей се на воля и с приятели добри играй забавните си игри!

🎀🎀🎀

Предстоят ти безброй още забавни моменти. Изживей ги всичките в много здраве и настроение и винаги се чувствай на седмото небе!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да си герой в най-хубавата игра - живота. Бъди добър, честен и справедлив, за да имаш много приятели и хора, които да те обичат!

🎀🎀🎀

С това хубаво име само щастие да има. Да си здрав, обичан и забавен, на доброто път да правиш. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, скъпо дете. Да ти е слънчево на душата и леко на сърцето. Игрите никога да не свършват и поводи за радости всеки ден да имаш.

🎀🎀🎀

Много щастие, игри и сполуки ти желая. Бъди винаги послушен и в учението прилежен.

🎀🎀🎀

Мило дете, живота е пред теб, радвай му се и сбъдвай с лекота своите мечти. И нека винаги здравето и любовта да бъдат твоите верни приятели!

🎀🎀🎀

Нека твоят имен ден направи денят ти красив и много забавен. Все така да се усмихваш и много да ни радваш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, мило дете. Нека името ти носи късмет, много щастлив да бъдеш и в игрите си да бъдеш истински щастлив!

🎀🎀🎀