Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Илинден

Имен ден празнуват Илия, Илиян, Илияна, Илкo, Илкa, Илчо

Хубав Илинден ти пожелавам с най-добрите приятели на маса и много наздравици до сутринта. А да не забравяме и все така да си здрав, прав и корав!

🎀🎀🎀

Честит Илинден! Пожелавам приятно изкарване на празника, а след него само успехи да имаш в работата, семейството и живота, нищо да не ти липсва и винаги с усмивка напред да крачиш!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Илияне Бъди винаги силен, за да може да сбъднеш всичките си мечти и все така да правиш хората около теб щастливи.

🎀🎀🎀

С пожелание Илинден да ти донесе безброй подаръци, но най-вече здраве, благоденствие и късмет. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Днес ще чуеш стотици хубави пожелания. Аз пък ти пожелавам да се сбъднат всичките и най-вече твоята най-голяма мечта.

🎀🎀🎀

На моят добър приятел Илия пожелавам живот като на филм, с много приключения, жени, коли, къщи, басейни, почивки и пари. Да бъдеш добрият герой, който знае как да се весели, но и как да помага на другите.

🎀🎀🎀

Пожелавам ти всяко добро, което направиш да ти се връща по 100 и така да живееш здрав и силен до 100 годишна възраст. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит Илинден Пожелавам ти все така да си здрав, да побеждаваш във всяка своя битка, да отстъпваш само пред доброто и все така да радваш всички ни с присъствието си.

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Илия Знаеш песента Градил Илия килия, а аз ти пожелавам да пееш песента Градил Илия приказен живот. Бъди ни здрав и успял, силен и мъдър, добър и уважаван!

🎀🎀🎀