Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Игнажден

Имен ден празнуват Игнат, Искра, Искрен, Огнян, Огняна, Светла, Светослав, Пламен, Пламена

Честит Игнажден, приятелю. Вдигам тост за твоето здраве, късмет и берекет. Нека моето пожелание те държи прав и корав цяла година и все така щастлив да бъдеш!

🎀🎀🎀

Вярва се, че какъвто човек днес прекрачи прага ти, такава ще е и годината за теб. Ако не успея да бъда между първите ти пожелавам някой друг благ и добър човек да те навести и много късмет и любов да внесе в дома ти. Честит Игнажден!

🎀🎀🎀

Днес на Игнажден започва Новата година, за това ти пожелавам с нови сили и надежди да продължиш да ковеш съдбата си, докато успееш да осъществиш и най-смелите си мечти.

🎀🎀🎀

Честит Игнажден, Огняне. Нека огъня на любовта и добротата горят в сърцето ти и като стихия непозната да минаваш през всичко застанало на пътя ти. Твоето щастие и благоденствие ти пожелавам да бъде най-голямата ти цел в живота!

🎀🎀🎀

Нека началото на твоята приказка започне от Игнажден и никога не свършва, а с всяка нова глава да става по-интересна, с повече приключения и забавни моменти!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Пламене. Бъде като пламъка на огъня - горещ, желан и буен. Никога не се предавай, а все напред с усмивка продължавай.

🎀🎀🎀

Днес е твоят ден, Игнажден за това направи денят си запомнящ, а бъдещето светло. За това ти пожелавам да имаш и много късмет, хъс и воля да осъществиш всички свои планове. Наздраве!

🎀🎀🎀

Светльо, нека този Игнажден ти донесе цялото здраве и сила, които са ти нужни, за да продължаваш напред и нагоре. Нека успехите ти се множат, а щастливите моменти да станат неизброимо много и така, цял живот!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Светла. Бъди светла и лъчезарна като светлината, по-чиста от росата и все така красива, мила и добра!

🎀🎀🎀

Весел Игнажден ти желая с най-добрите приятели на маса, много настроение и неспирни танци до зори. Бъди здрав, корав и прав!

🎀🎀🎀

Желая ти едно малко чудо да се случи на Игнажден и то да събере на маса семейството и всичките ти любими хора. Бъдете всички здрави и с настроение на празника и всеки следващ ден!

🎀🎀🎀

Игнате, желая ти първо да бъдеш здрав, а след това да успееш по най-добрият начин да осъществиш всичките си планове, един по един всеки ден. Бъди и винаги желан за приятели и добра компания, за да радваш все така хората около себе си!

🎀🎀🎀

Хубав Игнаждет ти желая, да бъдеш сред приятели желани и да пиете и танцувате до ранни зори. Честит имен ден

🎀🎀🎀

По случай Игнажден вдигам тост в твое име и ти заявявам: не отстъпвай пред нищо, а гордо все напред върви, използвай всяка своя стъпка за сбъдване на най-хубавите си мечти!

🎀🎀🎀

Честит Игнажден Запомни, че колкото повече остаряваш, толкова по-хубав и мъдър ставаш, за това ти пожелавам вътрешно никога да не остаряваш, винаги да имаш желанието да се развиваш и научаваш нови неща, да търсиш приключението и да си готов да приемеш всяко предизвикателство!

🎀🎀🎀

Честит празник Игнажден Желая ти дълъг живот, в който да имаш от всичко желано, но най-вече да бъдеш здрав, обичан и уважаван!

🎀🎀🎀

Честит имен ден С пожелание да имаш всичко желано, но най-вече здраве, щастие и любов. Продължавай напред с много надежди, за да имаш сили да сбъдваш мечтите си големи!

🎀🎀🎀