Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Ивановден

Имен ден празнуват Ваньо, Еньо, Енчо, Жан, Жанa, Жанета, Ивайла, Ивайло, Иван, Ивана, Иванкa, Иванинa, Ивелин, Ивелина, Ивета, Иво, Йоан, Йоанa, Йовка, Йовко, Йонка, Йонко, Йончо, Йото, Калоян

Пожелавам ти Ивановден да бъде първата глава от най-прекрасната книга, която ще напишеш за своя живот. Нека в нея има всички хубави моменти, които си гледал от филмите и винаги да присъстват любовта, приятелството, благоденствието, разбирателството и красотата!

🎀🎀🎀

Днес цялата тайфа те поздравява и с умиление ти казва: да бъдеш здрав като скалите, обичан като студена бира и желан като парите!

🎀🎀🎀

Днес е твоят ден - Ивановден, бъди щастлив, от най-щастливите, бъди обичан, от най-обичаните, бъди това, което най-много искаш и винаги напред с усмивка продължавай!

🎀🎀🎀

Желая ти никога да не се изморяваш, докато тичаш към най-високите върхове и много мъдрост да имаш, за да знаеш кога и къде да се спираш, но не за почивка, а за да видиш колко много си постигнал!

🎀🎀🎀

Който те е кръстил Иван е знаел какъв прекрасен човек ще излезе от тебе. Продължавай да бъдеш победител в играта наречена живот и живей така, че и ангелите да ти завидят!

🎀🎀🎀

Нека живота ти бъде като на Ивановден, с много песни и забавни моменти и винаги с приятели и роднини, които заедно да споделяте мигове прекрасни!

🎀🎀🎀

Носи го името си чисто, за да грее от род на род, бъди и горд със себе си, това е да си Иван!

🎀🎀🎀

На човека с голямо сърце, на човека с приятели верни, на човека с големи мечти пожелавам всичко прекрасно, да му се случва от тук насетне! Честит Ивановден, приятелю!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Ивана! Бъди сред жените сбъднали своите големи цели, но по най-красивия начин, с много песни и танци по пътя и винаги с добри приятели до себе си!

🎀🎀🎀

Честит Ивановден! Пожелавам ти да имаш пари да си купиш всичко, което поискаш и да имаш всичко останало, което не се купува с пари!

🎀🎀🎀

Нека Ивановден ти открие извора на щастието, който да те поръси с безгранична любов, крепко здраве и небивал късмет!

🎀🎀🎀

Оправям ти сърдечен поздрав за здраве, щастие, късмет и разбира се - много споделена любов!

🎀🎀🎀

За Ивановден ти пожелавам повече усмивки на лицето, достатъчно пари в портмонето и много любов в сърцето, а накрая аз ти казвам: Честит имен ден и Наздраве!

🎀🎀🎀

Казвам Наздраве по случай Ивановден и ти пожелавам от любов, пари и хубави жени да не можеш да се отървеш и цялата година да ти бъде на късмет!

🎀🎀🎀

Честит Ивановден на всички именици. Бъдете горди с постиженията си, печелете не само пари, а и приятели и уважение, никога не пренебрегвайте здравето за сметка на работата и работете с удоволствие. Нека с вас света бъде по-красив и по-добър!

🎀🎀🎀

Иван означава "Бог е милостив", за това прощавай на ближния и помагай на немощния. Имаш сили и воля да направиш света по-добър и аз ти пожелавам от сърце всички твои усилия да те правят щастлив и да се чувстваш пълноценно!

🎀🎀🎀

Един път в годината е Ивановден, за това отпразнувай го подобаващо с фонтан от радостни сълзи, лъчезарни усмивки и неспирни танци. Честит празник!

🎀🎀🎀

Нека името ти да се чува отдалеч и който го изговаря да е с добро. Бъди проводник на цялата доброта, любов и красота, която ти поднася света. Честит Ивановден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти един прекрасен и неповторим Ивановден, в който с най-добрите си приятели да празнуваш до зори, в танци, песни и наздравици!

🎀🎀🎀

Нека това, което ти е на сърцето ти бъде и в ръцете и да си истински щастлив човек. Пожелавам ти и много здраве и сбъднати желания да имаш всеки ден!

🎀🎀🎀

Да си Иван е титла, за това ти пожелавам да бъдеш цар на мечтите си и да ги сбъдваш със замах една по една!

🎀🎀🎀

Честит Ивановден, приятелю мой. Ще ти пожелай безгранично здраве, за да можеш да сбъднеш и най-смелите си мечти и много сили, за да се справиш с всяко препятствие, колкото и голямо да изглежда!

🎀🎀🎀

Нека Свети Йоан Кръстител да бъди над тебе винаги и много сили и мъдрост да ти дава да избираш правилните пътища към успеха. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Иване, нека с този имен ден започне твоята шеметна година, в която да преобладават успехите, забавленията и приключенията и нека хубавите спомени бъдат толкова много, че никога да не можеш да ги преброиш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти много приятели да имаш, но най-верните да бъдат здравето, любовта и късмета. Не ги губи, а навсякъде с тях бъди! Честит Ивановден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти прекрасен Ивановден, в който забавленията и усмивките да вземат връх над всичко останало. Бъди ни здрав, прав и корав, а и много уважаван от всички!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Иване Има само един начин да продължиш да бъдеш успешен - не се променяй и продължавай да се бориш за мечтите си. Пожелавам ти от сърце всички да ти се сбъднат!

🎀🎀🎀

Честит Ивановден Пожелавам ти тези три неща да бъдат част от живота ти и никога да не се разделят с теб: здравето, късмета и мъдростта!

🎀🎀🎀

Бъди Иван и не му мисли, ракийка сипи и почерпи, а с приятели добри - купона ще е до зори!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Пожелавам ти всичко най-най да ти се сбъдва: най-красивите моменти да имаш, най-добрите приятели да са до теб и най-големите мечти да ти се сбъдват!

🎀🎀🎀

Честит Ивановден! Ако има нещо, което никога да не ти липсва и винаги да е до теб нека да е здравето, ако гониш някого, нека да са мечтите ти и ако търсиш успехите, то нека те да те намират!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Иване Радвам се, че мога да поздравя такъв хубав и готин човек. Бъди все така истински, непринуден и забавен. Наздраве от мен!

🎀🎀🎀