Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Димитровден

Имен ден празнуват Димитър, Димитрина, Митко, Митьо, Димo, Димчо, Димка, Димaнa

Димитровден е повод да сбъднеш някои от най-големите си мечти и да започнеш да мечтаеш за нови подвизи и успехи. Желая ти от сърце да имаш всичко, което пожелаеш, здравето и любовта никога да не те изоставят и винаги с настроение да правиш всичко желано!

🎀🎀🎀

Днес празнуваш имен ден, бъде все така засмян и с много танци и шеги Димитровден изпрати!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Димитровден! Бъди толкова здрав, че и най-големият студ да не може да те разклати и толкова щастлив, че и най-голямата буря да не може да ти развали настроението!

🎀🎀🎀

С пожелание да отпразнуваш Димитровден подобаващо - с много приятели и алкохол, а веселието и доброто настроение да бъде на макс. Честит имен ден.

Картички за Димитровден

🎀🎀🎀

По пътя, който вървиш ще срещаш много хора, но аз ти пожелавам винаги най-добрите да те заговарят, а тези, които наистина те уважават да бъдат твои верни приятели. Честит Димитровден!

🎀🎀🎀

Време е на Димитровден да получиш най-големият си подарък: неизчерпаемо здраве, поръсено с много любов и обвито с много нежност. Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Желая ти всичко най-прекрасно и само щастие да срещаш, всяко зло да те отминава и винаги добро да получаваш!

🎀🎀🎀

По случай Димитровден ти пожелавам от все сърце да бъдеш най-щастливия човек на земята, все така с настроение напред да продължаваш и винаги да получаваш това, което заслужаваш!

🎀🎀🎀

Честит Димитровден Желая ти от всичко по много, но най-вече никога да не свършва при теб здравето, уважението и късмета. Нека успехите ти се множат и работата да ти върви, в семейството хармония да цари, а сред приятелите да си все така желан и обичан!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти от днес да започнеш своя най-хубав филм, с много романтика, забавления и приключения и без никаква драма, екшън и лоши моменти.

🎀🎀🎀

На всички именници пожелавам много здраве, винаги да се обичате и уважавате, само добрини да правите и винаги Свети Димитър с вас да бъде и да ви пази! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Димитровден Нека както масата и чашите са пълни, така и душата ти с много хубави моменти, пожелания и хубави разговори по време на празника. А от мен специално Наздраве!

🎀🎀🎀

Нека Свети Димитър винаги да бди над теб, да те закриля и напътствия да ти дава в делата, които вършиш, и най-вече много здраве и късмет да имаш!

🎀🎀🎀

Днес ще ти напишат много пожелания и понеже ще са от приятели добри всичките ще са страхотни. Е, аз ти пожелавам да се сбъднат до едно!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Димитър Нека даровете на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот. Пожелавам ти да превръщаш всичко, до което се докоснеш в нещо радостно и достойно за възхищение. И нека всичко това се случва под зоркия поглед на мъдростта и справедливостта!

🎀🎀🎀

Нека обич те окриля и носи в свят на сбъднати желания, щастие и всичко най-прекрасно. Честит Димитровден!

🎀🎀🎀

Димитровден е голям празник, за това нека бъдат големи мечтите ти и всичко, което правиш. А през това време бъде много здрав, обичан и щастлив!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Митко Пожелавам ти още много професионални и житейски успехи, да продължаваш да преследваш мечтите си и дори да изглеждат фантастични ти да успяваш да ги превърнеш в реалност!

🎀🎀🎀

Честит Димитровден Бъди горд, че носиш такова хубаво име, за това ти пожелавам да бъдеш именит, уважаван и за пример. Нека всичко, което правиш да има смисъл и да радва освен теб и хората, които обичаш!

🎀🎀🎀