Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Гергьовден

Имен ден празнуват Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Георги, Георгина, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица, Гергина

На този голям празник Гергьовден нека пораснат мечтите ти и да почнеш да ги сбъдваш. Заслужаваш най-доброто, за това не се отказвай нито за миг!

🎀🎀🎀

Георги, бъди все така благ, честит и прекрасен. Радвай ни постоянно с усмивката си и не спирай да преследваш своите мечти. Колкото и луди да бъдат!

Картички за Гергьовден

🎀🎀🎀

На твоят имен ден, нека бъдеш ти благословен. Свети Георги да те напътства и към нови успехи да те води!

🎀🎀🎀

Може да имаш много приятели, но нека най-верните ти да бъдат здравето, любовта и късмет. Върви навсякъде с тях и споделяйте всяка радост!

🎀🎀🎀

Свети Георги много сили и мъдрост да ти дава и винаги здраве и любов да получаваш!

🎀🎀🎀

Честит Гергьовден, приятелю. Сбъдвай с лекота всяка своя мечта, много успехи имай и все така здрав бъди!

🎀🎀🎀

С много настроение посрещни Гергьовден и с бурен купон го изпрати. Здрав и щастлив бъди и повече не му мисли!

🎀🎀🎀

Нека извора на щастието се отвори на Гергьовден и те посипе с благополучие, любов и берекет!

🎀🎀🎀

Честит имен ден Гергьовден! Желая ти съдба благосклонна, която да направи дните ти дълги, слънчеви и неповторими.

🎀🎀🎀

Много здраве и то всеки ден, споделена любов всеки миг и малко късмет, но, когато най-много имаш нужда.

🎀🎀🎀

Желая ти хубав Гергьовден пълен с много приятели, забавления и наздравици. Нека здравето и късмета бъдат твоите невидими подаръци днес!

🎀🎀🎀

Честит Гергьовден Нека името ти бъде полято с руйно вино, бесни танци и наздравици безкрайни. Бъди ни все така душата на компанията и по-скъп и от самородно злато. Наздраве!

🎀🎀🎀

На Гергьовден ти пожелавам пълна маса с приятели и много вино, а наздравиците да валят като дъжд. И дай Боже всяко добро пожелание да ти се сбъдне!

🎀🎀🎀

Честит имен ден и от мен. С пожелание да постигнеш своите детски мечти по най-добрия начин и докато го правиш да се забавляваш истински на живота.

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Георги Цял ден няма да ми стигне да ти напиша това, което искам да ти пожелая, но все пак, нека най-важното да чуеш. Бъди винаги себе си и не се променяй, само, заради модата; продължавай да помагаш, нищо, че не винаги печелиш от това; преследвай целите си, каквото и да ти струва това; и най-важното - бъди здрав и обичан, както до сега и се радвай на всеки красив момент, който се появи в живота ти.

🎀🎀🎀

Честит имен ден Пожелавам ти никога да не си сам, а винаги до теб да крачат здравето, късмета и благоденствието. Нека тези трима приятели не те изоставят и направят твоя живот да бъде пълноценен и изпълнен с много положителни емоции!

🎀🎀🎀

На този голям празник ти пожелавам на първо място здраве, защото без него никой не може, на второ място любов, защото от нея зависи колко ще сме щастливи и след това много мъдрост, защото тя пък ни учи как точно да живеем.

🎀🎀🎀

Гоше, да ти бъде здраво името, много късмет да ти носи, все така да имаш здраве и много, много успехи във всяко начинание.

🎀🎀🎀

Честит Гергьовден Бъди силен по всяко време и никога не се отказвай от мечтите си, колкото и луди да изглеждат. Спазвай просто правило: само напред и ти обещавам, че ще достигнеш завидни постижения, точно такива, каквито заслужаваш!

🎀🎀🎀