Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Великден

Имен ден празнуват Велик, Велика, Велико, Велин, Велислав, Величка, Величко, Велка, Велко, Вельо, Вили, Витан, Велина

Нека на Великден красивите емоции и доброто настроение вземат връх над всичко останало. Усмивки и разбирателство да има и семейството ти все така здраво да бъде!

🎀🎀🎀

Желая ти щастие, смирение, любов да влязат завинаги в дома ти. Мир и хармония да царуват и много доброта да има!

100 пожелания за Великден

🎀🎀🎀

Великденски яйца, топъл козунак и вкусни кифлички, но споделени със семейство е празник за душата. Бъдете благословени и винаги обичани, подкрепяни и уважавани!

🎀🎀🎀

Приеми моите великденски пожелания за крепко здраве, много берекет, безброй щастливи мигове, небивал успех и късмет!

🎀🎀🎀

Нека този Великден ти донесе подаръци от емоции, щастие, любов. Още много успехи да имаш, които да споделяш със семейство и приятели ти пожелавам от сърце!

🎀🎀🎀

Днес на Великден заслужаваш от всичко по много. Неизчерпаемо здраве, безкрайна любов и небивал късмет! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Хубав Великден и неповторим имен ден ти желая. Празнувай с наслада, много усмивки и трупай спомени сладки!

🎀🎀🎀

Бъди велик, но в делата си и все така добър в мислите си. Нека любовта на хората към теб ти дава сила и все по-големи успехи да имаш!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти на твоят имен ден да бъдеш победител с перашките и да се забавляваш с приятели. Радвай се на живота, бъди благословен и вечно здрав!

🎀🎀🎀

Много смирение и любов ти пожелавам на Великден. Дай Боже винаги да е така и да живееш в мир, хармония и разбирателство с всички хора!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Велико. Бъди великолепен и в сърцето си великодушен. На мравката път прави и постигай своите мечти!

🎀🎀🎀

Желая ти хубав Великден, пъстър като шарени яйца и сладък като козунак. Много положителни емоции и още повече усмивки нека огряват дома ти всеки ден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти да си сладък като козунак и здрав като великденско яйце. Чувствай се добре и за отминалите лоши дни повече не му мисли!

🎀🎀🎀

Нека твоето яйце днес бъде победител, а името ти да се чува надалеч. Бъди все така пример за доброта, приятелство и успешен човек!

🎀🎀🎀

Честит имен ден на Великден. Нека тези два красиви празника ти вдъхнат сили и кураж да се гмурнеш дълбоко в дебрите на един приказен живот!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Велика. Да бъдеш велика, делата ти велики, а живота ти великолепен!

🎀🎀🎀

Нека Великден сбъдне най-голямото ти желание. Много щастие и усмивки да има в живота ти и често да празнуваш, с повод и без повод!

🎀🎀🎀

Желая ти прекрасен Великден и много усмивки с цялото семейство. Бъдете често заедно и всички здрави, щастливи и обичани!

🎀🎀🎀

По случай твоят имен ден те поздравявам и ти казвам: нека най-ценното за теб да бъде винаги твое и това, което имаш да те радва, както никой друг!

🎀🎀🎀

С пожелание за дълъг живот, но с много красиви моменти, сбъднати желания и хора, които да те обичат и уважават.

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Пожелавам ти остър ум, за да се имаш много пари, истинска любов да изпитваш, за да обичаш безкрайно човека до себе си и крепко здраве, за да може да се радваш пълноценно на всичко, което постигаш.

🎀🎀🎀

Честит имен ден Бъди богат, но не на пари, а на уважение, приятели, семейство. Пожелавам ти и много здраве, енергия и любов да имаш всеки ден!

🎀🎀🎀

Не случайно е наречен Великден, за това ти пожелавам да имаш велик живот изпълнен с много забавление, емоции, радости, сполуки и още хиляди незабравими моменти!

🎀🎀🎀

Нека делата ти бъдат велики, мислите винаги добронамерени, а приятелите ти все така да те обичат. Честит имен ден

🎀🎀🎀