Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Атанасовден

Имен ден празнуват Атанас, Атанаска, Наска, Наско, Начо, Таньо, Таню, Тинка

На Атанасовден ти пожелавам приятно изкарване на празника, до теб да са най-верните ти приятели, а всяко добро пожелание, което чуеш да се сбъдне в най-скоро време.

🎀🎀🎀

Честит Атанасовден! С това хубаво име всеки би успял, за това ти пожелавам да успееш да направиш от живота си приказка, която всички да разказват. Освен това ти желая и много здраве, разбирателство сред хората и късмет навсякъде!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Атанасе Нека всеки ден за теб да бъде един купон, с много веселие, пълни чаши и танци. Ще ти трябват, само че много сили и здраве, за това ти ги пожелавам от сърце!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Наско Пожелавам ти в живота много успехи, винаги да си заобиколен от достойни хора, все така да ни радваш и най-важното: бъди здрав!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! Формулата за успеха е да бъдеш себе си, защото с тази енергия и постоянство успеха ти е сигурен. Аз ти го желая от сърце и най-вече да бъдеш здрав и пълноценен!

🎀🎀🎀

Честит Атанасовден! С пожелание за неизчерпаемо здраве, много любов споделена и небивал късмет. Нека всяка сбъдната мечта ти носи наслада и вяра за един по-добър свят!

🎀🎀🎀