Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Антоновден

Имен ден празнуват Андон, Антоан, Антоанета, Антон, Антонина, Антония, Донка, Донко, Дончо, Тони, Тонка, Тончо, Тоньо, Тоня, Тотьо, Тотка

Нека Антоновден бъде за теб началото на един вълнуваш и изпълнен с приключения и приятни изненади живот. Започни твоята приказа още сега.

🎀🎀🎀

Честит Антоновден на всички именници Бъдете обичани, желани и уважавани. Нека, когато говорят за вас да бъде с добро и винаги да бъдете за пример. Празнувайте с тежки чаши, а от нас наздраве!

🎀🎀🎀

Честит имен ден! В живота ще имаш и хубави, и лоши моменти, но нека добрите да са много повече, а лошите да те правят по-силен и мъдър.

🎀🎀🎀

Честит Антоновден Пожелавам ти всичко онова, което още не си успял да постигнеш да стане реалност и никога да не ти липсват пари и приятели добри!

🎀🎀🎀

На твоят голям празник пожелавам от сърце да имаш приказен живот, с най-обичаните в него герои, доброто винаги да побеждава и всяко твое приключение да завършва с щастлив край! Честит имен ден!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Тони Нека извора на здравето, любовта и късмета никога не пресъхва за теб. Да имаш още безброй поводи да се усмихваш, а най-хубавите моменти да споделя с най-любимите за теб хора.

🎀🎀🎀

Честит Антоновден! Пожелавам ти крепко здраве, пълноценен живот и да имаш до себе си само истински и верни приятели.

🎀🎀🎀