Пожеланиязаименден.com

Пожелания за Андреевден

Имен ден празнуват Андреа, Андрей, Андрейка, Андрея, Андриян, Андрияна, Андро, Дешка, Първан, Силен, Храбрин, Храбър

Нека това хубаво име ти носи винаги късмет и на Андреевден да се събереш с приятели добри и да се веселите до зори!

🎀🎀🎀

Наздраве ти казвам и бързам да ти пожелая все така да бъдеш харизматичен, на моменти много забавен и винаги здрав и обичан! Честит Андреевден!

🎀🎀🎀

Пожелавам ти Андреевден да ти донесе най-хубавият подарък - здраве и късмет. Използвай ги с голямо удоволствие всеки ден, докато сбъдваш своите най-големи мечти!

🎀🎀🎀

Андрей, да си ми жив и здрав още дълги години, но и много силен и мъдър, за да успяваш във всичко, което пожелаеш и да бъдеш истински щастлив!

🎀🎀🎀

Хубав празник Андреевден ти желая с най-обичаните от теб хора, да празнуваш с кеф и да бъдеш все така здрав, щастлив и упорит!

🎀🎀🎀

Вдигам тост за Андреевден и ти пожелавам: от здраве да не се отървеш, късмета да те преследва навсякъде, любовта да не те оставя на мира и все така да бъдеш успял човек!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Андреа Желая ти с красотата си да покориш света около себе си, винаги да получаваш това, което поискаш и никога да не забравяш, че добротата ти е формулата за щастлив живот!

🎀🎀🎀

С пожелание на Андреевден да бъдеш най-щастливия човек на земята и да празнуваш до забрава с най-добрите си приятели. А ако ти хареса всеки ден да е така от тук насетне!

🎀🎀🎀

На хубавите хора им трябва само едно нещо - още един хубав човек, който да е до тях. А аз ти пожелавам още много да ти се стоварят на главата днес и да празнувате именния ти ден с много танци, музика, веселби и наздравици добри!

🎀🎀🎀

Честит имен ден, Андрей На човек като теб, който си има всичко е трудно да пожелаеш нещо ново, за това пък ти пожелавам всичко старо, но хубаво да се повтори с още по-голяма сила, за да бъдеш още по-щастлив!

🎀🎀🎀

Честит Андреевден, нека Бог ти дава здраве, а ти да го пазиш и да му се радваш, като правиш от живота си една красива песен!

🎀🎀🎀